Archívum - Hírek 2018

KARÁCSONYI ÜDVÖZLETEK

A képre kattintva az üdvözlet nagyobban is olvasható!

MEGHÍVÓ FALUGYŰLÉSRE!
2018. december 04.

MEGHÍVÓ

Ezúton értesítjük a lakosságot,hogy

FALUGYŰLÉST TARTUNK

Ideje: 2018. december 10 (hétfő) 1600 óra

Helye: Művelődési Ház

Minden érdeklődőt vár az önkormányzat!


Lakossági tájékoztatás!
2018. december 04.

Nemesbikk Község Önkormányzata a nemesbikki állandó lakhellyel rendelkező 60 év feletti időseket és a még iskolába nem járó gyerekeket 10.000.-Ft karácsonyi támogatásban részesíti.
A gyerekeké átvehető 2018. december 10-től a hivatalban, az idősekét házhoz visszük. Felhívom a figyelmet, hogy ha a támogatottnak vagy családtagjának tartozása van az Önkormányzat felé, az a támogatásból levonásra kerül.

Bódogh Bertalan
polgármester


Tájékoztatás Fúrt és Ásott kutak bejelentési kötelezettségéről
2018. november 20.

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot, hogy a 2018. január 01. napja előtt létesített fúrt és ásott kutakra a jelenleg hatályos jogszabályok szerint 2018. december 31-ig vízjogi fennmaradási engedélyezési eljárást kell indítani a tulajdonosnak.
A Belügyminisztérium Közfoglalkoztatási és Vízügyi Helyettes Államtitkárság tájékoztatása alapján az Országgyűlés elé beterjesztett törvényjavaslat értelmében a következő bírságkiszabás alóli mentességi időszak 2020. december 31. napjáig hosszabbodna meg.
Ezzel egy időben előkészítés alatt áll és 2019-ben várhatóan megvalósul egy olyan átfogó módosítás, amely illegális kutak engedélyeztetésére speciális eljárást tartalmaz.


Minden ezzel kapcsolatos új információról a helyben szokásos módon minden részletre kiterjedő tájékoztatást fogunk adni a Nemesbikki Közös Önkormányzati Hivatalhoz tartozó települések, Nemesbikk, Hejőszalonta, Szakáld érintett ingatlan tulajdonosai részére.

Nemesbikki Közös Önkormányzati Hivatal


Átadták a nemesbikki óvoda energetikai korszerűsítését/KÉPEK
2018. november 17.
2018. november 17-én 11 órakor ünnepélyes keretek között átadták a kétcsoportos Nemesbikki Nefelejcs Óvoda energetikai korszerűsítését. A 29 millió forintos pályázati támogatásból napelemes rendszert telepítettek, kicserélték a nyílászárókat és leszigetelték az épületet. A nemzetiszínű szalagot: Tállai András a terület országgyűlési képviselője, államtitkár, miniszterhelyettes, Bódogh Bertalan polgármester és Kocsisné Árvai Éva óvodavezető vágták át. Az avatóünnepségen köszöntőt mondott Bódogh Bertalan és Tállai András. Kocsisné Árvai Tünde megköszönte mindazok munkáját akiknek köszönhetően egy csodálatos épületben foglalkozhatnak Nemesbikk kisgyermekeivel. Az avatáson alkalomhoz illő műsort adtak a helyi óvodások verseltek, énekeltek. Az ünnepség zárásaként polgármester úr büszkén mutatta be az épületet a meghívott vendégeknek.

Tájékoztató a téli rezsicsökkentésről
2018. szeptember 12.
Igénybejelentő nyilatkozat ....A formanyomtatvány letölthető»

HIRDETMÉNY
2018. május 28.
Ezennel értesítem a Tisztelt lakosságot, illetve Partnereket, hogy Önkormányzatunk megindította a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012.(XI.8.) rendelet 43/A. § szerinti egyeztetési eljárás ún. véleményezési szakaszát Nemesbikk Község Településképi Arculati Kézikönyve és Településképi rendelete elkészítésére vonatkozóan. További részletek»

NŐNAPI KÖSZÖNTŐ
A képre kattintva a köszöntő nagyobban is olvasható!

Tállai András országgyűlési képviselő NŐNAPI köszöntője
A képre kattintva a köszöntő nagyobban is olvasható!


© 2012-2023 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.